De Warmtebron VOF
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

De Warmtebron uit Zuidland: uw installateur en loodgieter

De Warmtebron VOF uit Zuidland is uw installateur voor de aanleg van verwarming, de installatie van en onderhoud aan cv-ketels, de aanleg en het verbouwen van uw badkamer, loodgieterswerk en dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam in Zuidland, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Oostvoorne, Brielle en Rockanje.

 

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De installateur, loodgieter en dakdekker van De Warmtebron streven naar klanten die 100% tevreden zijn.

 

Ons bedrijf bestaat uit vakbekwame mensen. Dit is belangrijk, aangezien Installaties de afgelopen jaren complexer zijn geworden. Zo vergt energiezuinige apparatuur de nodige kennis. Onze installateur beschikt daarover. De Warmtebron is bovendien een erkende Sterkin Installateur.

 

Bij De Warmtebron uit Zuidland bent u aan het juiste adres voor:

- de installatie van uw cv-ketel

- het onderhoud aan u cv-ketel

- het online vergelijken van cv-ketels

- de aanleg of verbouwen van uw badkamer

- het online inspiratie opdoen voor uw badkamer

- loodgieterswerk

- dakwerkzaamheden, zoals de reparatie van een daklekkage en de aanleg van dakbedekking

 

Wij plaatsen ketels van Nefit, Remeha, ATAG, Vaillant en Itho Daalderop. Bij de installatie van een nieuwe ketel van ATAG (E- en Q-series) heeft u tien jaar garantie op onderdelen.

Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. De installateur, loodgieter en dakdekker van De Warmtebron VOF zijn actief in Zuidland, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Oostvoorne, Brielle en Rockanje.

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...